Vi trenger flere flinke fagfolk

Folk, tavler og faglig lidenskap

God kvalitet er førende for alt vi gjør, vi som jobber i Enira. Produktene vi leverer skal være av høy kvalitet og uten feil, og vi benytter anerkjente og velprøvde komponenter og systemer. Leveransene testes og gjennomgår en grundig sluttkontroll i henhold til gjeldene normer, regler og våre egne utvidede rutiner og kvalitetskrav. Alle komponenter funksjonstestes. Vi har også egne krav til estetiske utførelse og tilrettelegging for enkel og smidig installasjon.

Det finnes én grunn til at Enira kan levere alle typer elektrotavler og strømskinner med like stor stolthet: De dyktige, dedikerte menneskene som jobber her. Nå trenger vi flere elektroingeniører, (skips)elektrikere, automasjonsingeniører og tavlemontører.

Hvor, hvem – og hvordan?

Har du spørsmål om Enira? Du finner mer informasjon om oss og hvordan vi jobber, på nettsidene våre.

Besøk enira.no

Ledige stillinger hos Enira AS

I Enira brenner vi for bærekraft og digitalisering.

Fra Bergen til hele landet

Enira AS ble stiftet i 2011. I 2017 overtok overtok Armaturjonsson eierskapet, og Enira ble en del av Ernstrømguppen.

Ernstrømgruppen består av nærmere 40 tekniske selskaper i Norden og Baltikum med totalt over 1000 ansatte. Konsernet omsetter for ca. 2.400 milliarder svenske kroner. Dette gir oss en solid eier og mange velkjente søsterbedrifter som gir gode synergier og bred erfaring, samt god støtte rundt digitalisering, effektivisering og bærekraft.

All produksjon skjer i lokalene på Kokstad i Bergen, der vi produserer og leverer elektrotavler, styringstavler og strømskinner til alle typer bygg og prosjekter over hele landet.

Produktene og tjenestene er til enhver tid produsert etter gjeldende forskrifter og normer. Vi er opptatt av at våre ansatte til enhver tid skal være oppdaterte i fagområdet, og tilbyr regelmessig kursing for å sikre at kompetansen er på topp. Vi skal være best på det vi gjør!

Enira er godkjent lærlingbedrift, medlem av Tavleforeningen og godkjent i Startbank. I tillegg er vi Eco Expert-sertifisert av Schneider Eletric.

Hvor, hvem – og hvordan?

Har du spørsmål om Enira? Du finner mer informasjon om oss og hvordan vi jobber, på nettsidene våre.

Besøk enira.no

Har du spørsmål om stillingene?

Mats Brandt og Marion Børnes, rekrutterere hos MDE, hjelper deg mer enn gjerne.

Du er også velkommen til å kontakte Poja Saleh direkte for informasjon om stillingen og Enira AS.

Marion Børnes

Regional Manager Bergen

marion.bornes@mde-group.com

412 82 051

Mats Brandt

Recruiter

mats.brandt@mde-group.com

977 48 146

Poja Saleh

Daglig leder, Enira

ps@enira.no

+47 477 06 000